I december 2013 bildades Tuvessons VVS i Billinge. Efterträdare av Olssons rör i Röstånga Vilket i sin tur övertogs efter Gunnar Anderssons Rörledningsfirma i Röstånga. Totalt har vi varit etablerade i området i ca. 70 år.

Efter hand som privatkunder och företagskunder ökat samt att vi tagit oss på större entreprenader gavs det även utrymme att expandera. Idag har företaget två montörer utöver mig själv. Vår kundbas med nöjda kunder fungerar som referenser till oss och vi marknadsför oss inte på något annat sätt än genom rekommendationer, du är mer än välkommen att kontakta dessa och vi ser gärna att även du i framtiden står redo att rekommendera oss. Välkommen till din rörmokare i Billinge.

Isak Tuvesson

Jag är en entreprenör som brinner för mitt arbete, att få en nöjd kund och att leverera på topp. Jag sätter stort värde på grundläggande saker såsom att komma i tid, att hålla vad man lovar, att verkligen sätta sig in i kundens behov och situation samt att slutföra det man påbörjat.

Tel: 0708-91 47 34

Tommy Jörgensen

Tel: 0708-91 47 14

Sebastian Lindkvist

Tel: 0731-45 79 00

Tommy och Sebastian är sympatiska och ambitiösa personer med bred kunskap som ser lösningar på allt. Vi delar alla engagemanget att vilja se en nöjd kund och att på ett effektivt och genomtänkt sätt leverera gedigna installationer. 

Vi samtliga har genomgått grundläggande VVS utbildningar och är certifierade VVS montörer.